فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا (ص) رسما معرفی شد نقش کلیدی ایران در تقویت همکاری‌های اقتصادی و امنیتی سازمان شانگهای وزیر امور خارجه با امیر قطر دیدار کرد (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) سرنوشت اوکراین پس از نشست پاریس چه خواهد شد؟ وزیر نیرو: قطعی برق و آب تا پاییز به حداقل می‌رسد پوتین: توسعه صنعت انرژی هسته‌ای را ادامه خواهیم داد سفیر استرالیا، ایران را ترک کرد مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی با حضور پزشکیان تشکیل شد (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) دنیا مالی: ارزان کردن ورزش از اهداف ماست | همکاری با آموزش و پرورش سبب رشد ورزش قهرمانی خواهد شد مدودف درباره مصادره اموال انگلیس در مسکو هشدار داد استاد دانشگاه تهران: خروج از NPT برای ایران هزینه‌زا است عملیات جدید یمن در دریای سرخ؛ یک کشتی در شمال غرب حدیده هدف قرار گرفت دیدار عارف با تعدادی از خانواده فرماندهان شهید و دانشمندان شهید در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مدنی‌زاده مطرح کرد: گام جدید در دیپلماسی اقتصادی، توافق‌های ایران و چین در مسیر اجرا ویدئو | اعتراف تاریخی شبکه اینترنشنال درخصوص ادعاهای ترامپ در مورد موفقیت حمله به ایران ولایتی: حفظ اتحاد ملی و مدیریت هوشمند فضای مجازی در راستای رضایت مردم ضروری است عملیات برون مرزی سازمان امنیتی عراق علیه لجستیک داعش نشست نیویورک، فرصتی برای دیپلماسی علیه رفتار پر هزینه اروپا در اسنپ بک ارتش یمن: فرودگاه «اللد» را با موشک بالستیک «ذوالفقار» هدف قرار دادیم سفیر جدید ایران در اروگوئه استوارنامه خود را تقدیم کرد روزنامه صهیونیست: هیچ توجیهی برای اشغال غزه وجود ندارد ادعای ناتو: تولید دفاعی چین، ایران و کره‌شمالی به سطح بی سابقه ای رسیده است زنگنه: مجلس راهکارهایی برای رفع ناترازی انرژی به دولت ارائه داده است رئیس جمهور آمریکا: روسیه و اوکراین آماده توافق نیستند تشدید اختلاف میان صهیونیست‌ها به‌خاطر گسترش جنگ غزه وزیر دفاع: سازمان شانگهای می‌تواند ائتلاف‌های امنیتی تشکیل دهد وزرای علوم و آموزش و پرورش راهی کمیسیون آموزش مجلس خواهند شد
سرخط خبرها

اسلامی: ایران در فعالیت‌های هسته‌ای پنهان‌کاری نداشته| در غنی‌سازی اورانیوم بدون هماهنگی آژانس کاری انجام نشده است

  • کد خبر: ۱۱۸۵۳۶
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۸
اسلامی: ایران در فعالیت‌های هسته‌ای پنهان‌کاری نداشته| در غنی‌سازی اورانیوم بدون هماهنگی آژانس کاری انجام نشده است
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه در فعالیت‌های هسته‌ای پنهان کاری نداشته است ضمن اینکه در غنی‌سازی اورانیوم نیز بدون هماهنگی آژانس کاری انجام نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد اسلامی در جریان بازدید از نمایشگاه هم‌افزایی مدیریت ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خیلی مهم است مردم ایران و مسئولان حافظه تاریخی خود را بروز کنند. 20 سال است که کشورهای غربی به جمهوری اسلامی اتهام می‌زنند که "شما در حال ساخت بمب اتمی هستید." و هر روز یک جا را آدرس می‌دهند.

وی ادامه داد: اگر تاریخ را مرور کنیم می‌بینیم که به‌طور مرتب ایران را به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع می‌دادند و علیه ما قطعنامه صادر می‌کردند.

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه حدود 20 سال است همه دولت‌های گذشته با غربی‌ها مذاکره کرده‌اند افزود: حاصل این مذاکرات سند برجام بود، این در حالی است که غربی‌ها همان اتهامات گذشته را در قالب اسناد ربوده‌شده و مکان‌های ادعایی تکرار می‌کنند.

اسلامی گفت: اساس پذیرش جمهوری اسلامی ایران در برجام این بوده است که رفع اتهام شود و اعتمادسازی کند. ایران محدودیت ها را پذیرفته است که فعالیت‌های غنی‌سازی اورانیوم را محدود کند و ظرفیت و سرعت حرکت خود را کاهش دهد تا این اعتمادسازی به‌وجود آید اما غربی‌ها به این محدودیت‌ها پایبند نبودند. جمهوری اسلامی ایران محدودیت‌های تشدیدشده را برای رفع این اتهام پذیرفته است.

وی تأکید کرد: دوربین‌های برجامی در مراکز هسته‌ای ایران برای رفع این اتهامات نصب شد؛ اگر قرار است این اتهامات پابرجا بماند دلیلی ندارد که دوربین‌های برجامی (فراپادمانی) روشن بماند! این دوربین‌ها را آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پلمب کرده است و در تأسیسات نگهداری می‌شوند.

رئیس سازمان انرژی اتمی بیان کرد: در این بین لفاظی‌هایی هم صورت می‌گیرد، جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه در فعالیتهای هسته‌ای پنهانکاری نداشته است ضمن اینکه در غنی‌سازی اورانیوم نیز بدون هماهنگی آژانس کاری انجام نشده است.

اسلامی تأکید کرد: همه زیرساخت‌های صنایع اتمی ایران با هماهنگی آژانس و تحت نظارت این سازمان بوده است. کسی تصور اشتباه نکند، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همین الآن بر اساس ضوابط پادمانی در همه مراکز اتمی ایران مستقر است.

وی تصریح کرد: دوربین‌های فراپادمانی یا به‌اصطلاح برجامی به توافقنامه برجام ربط دارد اگر غربی‌ها به این توافقنامه برگشتند و وقتی اطمینان حاصل کردیم شیطنتی انجام نمی‌دهند برای این دوربین‌ها تصمیم‌گیری می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->